2015-10-22 10:27:56
Gost autor

Који је овом народу?

libkonz RSS / 22.10.2015. u 11:27

Gost autor Omega68

Може Србенда да се презива Милосављевић и да буде поносан на то, али не може сину да надене име Милосав.Не сме од жене! А та која је симбол узорне мајке и примерне домаћице мисли да ако се девојачки презивала Љубинковић, њена ћерка не може да буде Љубинка већ нека Ела, Ена, Елеонора...

Уз

 
2010-05-06 07:10:30
Ljudska prava| Porodica| Roditeljstvo

Volimo li svoju decu?

libkonz RSS / 06.05.2010. u 08:10

ili nam ona samo služe da lečimo svoje komplekse?

Sigurno nisam jedini koji poznaje roditelje koji su upropastili školovanje i detinjstvo svoje dece zato što su u njima "prepoznali" genijalnog fudbalera, tenisera, muzičara... Sve drugo su stavili na stranu, forsirali njegov "talenat" i teže od dece podneli trenutak istine. Ostavili su decu polupismenu i sa ukradenim detinjstvom.

Ima slučajeva i kada ta deca uspeju. Zanimljiv je primer hrvatskih skijaša, sestre i brata Janice i Ivice Kostelića. Način na koji je njihov ambiciozni otac trenirao sa njima u nekim bi se državama

 
2011-12-21 18:53:07
Astrologija| Politika| Sex

Hoće li Đilas srušiti Tadića?

libkonz RSS / 21.12.2011. u 19:53

Sedeo sam sinoć sa poznanikom, čovekom koji je u vrhu lokalnog DS-a. Između ostalog, pričali smo o njihovim pripremama za lokalne izbore, pa sam ga vremenom "naveo na moju vodenicu":

- Na čijoj si strani, Tadićevoj ili Đilasovoj? - upitao sam ga i dodao: "I? Kad će puč, pre ili posle izbora? Kad ćete da rušite Tadića?

Gledao sam kako "guta knedlu", a onda je počeo da priča o tome kako je Tadić nesposoban i neodlučan, kako je sve ove godine vodio pogrešnu politiku i kako moraju da ga ruše kako bi "spasili Srbiju". Čovek koji se do pre mesec dana kleo u Borisa Tadića! - "Skoro svi u lokalnom rukovodstvu smo za Đilasa, a slično je i u drugim gradovima.

 
2015-02-25 21:02:44
Astrologija

Da l' plakati ili se napiti?

libkonz RSS / 25.02.2015. u 22:02

Danas je Srbija pljunula na svoje pretke, svoju državnost, ali i na one koji su 1999. godine obukli uniforme i borili se protiv NATO. 

Danas je onaj koji je najzaslužniji za bombardovanje Srbije držao predavanje srpskim ministrima, i to za pare nas poreskih obveznika. Danas će Srbija ćutati, a milioni glasača SNS koji Blera smatraju najgorim zločincem će opet glasati za Vučića zato što im ovaj obećava kule i gradove.  Danas smo pokazali da u potpunosti zaslužujemo Vučića.

Danas se osećam tužno i poraženo. 

 

 

 

Zakon o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskog dima počeće da se primenjuje od četvrtka, 11. novembra. Ovim tekstom želim da apelujem da od primene ovog zakona budu izuzete - dečije bolnice, tačnije prostor van samih zgrada!

Na žalost, ako ste iz uvoda pomislili da je reč o satiričnom tekstu, grešite. Zakon je u bolnicama počeo da se primenjuje još pre nekoliko meseci, a odnosi se na ceo bolnički krug, znači i ispred istih. 

U poslednjih nekoliko godina sam upoznao mnogo hrabrih i požrtvovanih majki koje se trude da osposobe svoju decu za život. Suočene

 
2020-08-06 10:27:04
Astrologija| Kultura| Muzika| Nostalgija| Zabava

Podsetnik za kafanu

libkonz RSS / 06.08.2020. u 11:27

Najbolja kafanska pesma 

Nedavno smo na tviteru imali zanimljivu anketu. Birali smo najbolju kafansku pesmu, a tviteraši su sami davali predloge pesama koje su se takmičile za najbolju. Potpuno zaslužena pobeda Tomine pesme

1.  Svirajte noćas samo za nju

Sa njom su se u finalu našle sledeće pesme:

2. Nisam te se nagledao
3. Oči jedne žene
4. Ja bez tebe ne mogu da živim 

Među 16 najboljih našle su se pesme:

5.  Jesen u mom sokaku
6.Ima jedna krčma u planini
7. Ti ne ličiš ni na jednu

 

- Imate li vi još dece? - upitala nas je doktorka kod koje smo prvi put došli kada je naša ćerka napunila tri godine.
- Nemamo - odgovorili smo.
- Pa šta čekate, ko će da se brine o njoj kada vi umrete?
-------
Kada imate dete sa posebnim potrebama, nemoguće je ne razmišljati o tome. Šta će biti sa njim/njom posle nas? I vaša glavna preokupacija postaje osposobljavanje deteta za život.
Otac sam deteta kojem nisu davane velike šanse za samostalan život. Nikada nije imala formalnu dijagnozu, osim one "usporen psihomotorni razvoj". Iza nas su godine borbe, vežbi, rada, lekarskih pregleda, analiza. Radili smo gomilu analiza, od kojih je svaka bila biti ili ne biti.

 
2012-04-27 22:43:45
Budućnost| Ljubav| Politika| Život

Glas za Tomu, pa šta nam bog da

libkonz RSS / 27.04.2012. u 23:43

Danima su mi Balaševićevi stihovi u glavi:

Upiru se deca da rođene očeve od laži odviknu...
Šta na kraju bidne? Putnici za Sidnej, izlaz taj i taj...

Dokle, bre, da nas voza zli čarobnjak iz Oza?
Dokle taj glupi džoker "Ćuti, dobro je"?
Ma, čitav plen da skupe, pa ne mogu da vas kupe...
Da vam mladost kao sitan kusur odbroje...

Da li vidite šta se promenilo u Srbiji od 2008. do danas? Šta su nam uradili od sudstva? U kakvom je stanju srpska ekonomija? Kakav je stepen korupcije u 2012 u odnosu  2008. godinu? Kakva je danas kontrola medija u odnosu na 2008? Kakva je razlika u količini nasilja u vašem okruženju danas, a kakva je bila 2008? Da li nam je Svetska ekonomska kriza kriva za dve milijarde ukradene u javnim nabavkama godišnje? U kakvom je stanju poljoprivreda? Ko se zapošljava u javnom sektoru, sposobni ili poltroni?

 
2015-01-09 12:23:07
Astrologija| Politika

Recite Srbiji

libkonz RSS / 09.01.2015. u 13:23

Recite Srbiji da je to samo posao. Uvek mi je bila draga. *

Nisu retki oni koji su bar u jednom trenutku pomislili da bi Vučić mogao da izvuče Srbiju iz blata. A imao je svoju šansu. Prvi su ga podržali pošteni policajci. Da su pošteni, pokazali su time što su ga prvi i napustili, kada su shvatili sa kim imaju posla. Nisu hteli prljave pare. 

Shvatili su to i drugi, ali svašta se proguta dok se džepovi pune. Ne može taj novac da pomogne kod mučnine, ali teško je propustiti dobijenu šansu. 

 
2012-05-14 07:47:51
Budućnost

Tomo, spasi Srbiju i idi u penziju

libkonz RSS / 14.05.2012. u 08:47

Od ovakve korumpirane vlasti si uspeo da izgubiš! Za to moraš imati poseban talenat!

Idi Tomo u penziju, budi ono što je Mićunović u DS, pusti mlađe da ruše vlast. Nek sa tobom odu svi koalicioni partneri koje ste doveli iz samo vama znanih razloga - svi Karići, julovac Vulin, Velja Potemkin. I najvažnije: ne zaboravi da SNS rešiš usluga onog menadžera Saše Mirkovića, koji vam je i zakuvao celu ovu priču oko nameštanja izbora. Da si ozbiljan čovek, ne bi takav mogao da ti dođe u vrh stranke. Ne bi me čudilo i da je on taj koji te je nagovorio da gostuješ kod Ivana Ivanovića. Dakle, počisti za sobom pre nego što odeš.

 

libkonz

libkonz
Datum rоđenja:  20.12.1974 Pol:  Muški Član od:  22.11.2008 VIP izbora:  104 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana