Društvo| Ljudska prava| Religija| Sex| Umetnost

Znam ja šta vama fali

alexlambros RSS / 17.11.2011. u 13:04

AleXandar Lambros

Srbstvo, dakle, da se spase, potrebno je sve seksualne aktivnosti u zemlji svesti na misonarsku pozu, isključivo u okvirima bračne zajednice i isključivo u mraku. Bez predigre i postorgazmičke čaše konjaka i cigarete. To nije u srpskoj tradiciji, to su novotarije duhovno propalog Zapada. Valjalo bi i postiti pre i posle seksa.


Od toga kakve su vam seksualne preferencije zavisi budućnost srbskog naroda. A ukoliko se ispostavi da smo kolektivno perverzni preko granica koje Biblija dopušta, preti nam istrebljenje. Zaslužena kazna, naravno, nešto poput brisanja starozavetne Sodome sa predivnog zemljinog šara. Dolazim do takvog neizbežnog zaključka ovih dana, prevashodno čitajući, s pomešanim osećanjima čuđenja i neverice, političke programe ovih spasiteljskih srbskih organizacija koje opširno obrazlažu ideju povratka na leto gospodnje negde pre Maričke bitke (jer od nje je nekako krenulo naopako i, evo, sunovrat nikako da stane), i koje sve odreda kao jednu od ključnih programskih tački imaju obnovu seksualnog morala u Srba, u skladu sa starozavetnim ili šerijatskim normama, u zavisnosti od toga o kom kraju zemlje govorimo.

Počelo je kao vic, s retardiranim forumima gde se vernicama daju detaljna uputstva o pokajanju i okajavanju grehova u koje su uredno pobrojani i branje šumskih jagoda, čitanje svetovnih knjiga, biberenje supe, držanje laktova na stolu i slušanje muzike. Kao i milozvučno fašistički pozivi („kako ću te razlikovati od nemuslimanki ako ne nosiš hidžab") za pokrivanjem, pokornošću, obaranjem pogleda, rađanjem ili striktnom čednošću: hidžab vas štiti, ne samo od Alahove srdžbe već i od bolesti, šejtana, muške seksualne agresije. Sasvim uzgred, ukoliko smem da primetim, i od zdravog razuma i inteligentnih primisli.
Na veb stranici izvesne doktorke Tatjane Đorđević, na kojoj se između mnogih fenomenalnih pravoslavnih naučnih otkrića (svetu, avaj, još nepoznatih, a to samo zato što je u pitanju pravoslavna nauka, a svi znamo kolike su predrasude svetske naučne zajednice prema pravoslavnoj nauci) - nalazi se i ono o dejstvu časnog krsta protiv mikroba i patogenih bakterija. Eksperimentalno dokazano, ako ne verujete. Uzgred, čini mi se korisnom ideja da se verujućima ukine zdravstveno osiguranje, kad molitva već leči sve. Eventualno da im zdravstveno pokrije proteze za amputirane udove, jer, bez trunke cinizma, božiji odgovor na molitve invalida vazda je negativan. („Naučnici su dokazali snagu krsnog znaka", objavljeno je i u časopisu Centra za geostrateška istraživanja Geopolitika, „tako da oni koji se izruguju Hristu, pokazuju još i naučnu nepismenost". To stoji na kraju pomenutog članka, ponosno istaknuto, pa ako vas to nije ubedilo, onda ste definitivno skeptik. O tome do koje ste mere zaglibili u racionalizam, dakle sekularizam, komunizam, ateizam, marksizam, materijalizam, satanizam i svašta još koješta, neću ni da govorim.)

U jednom od tih ingenioznih naučnih radova, koje će svet milošću božjom jednom valjda da upozna, priča se nešto i o tome kako ženino telo „pamti". „Koža pamti", rekla bi Ceca Nacionale, ali ne, ovde je stvar mnogo dublja i zadire duboko ispod kože, u molekule i DNK i, na metafizičkoj ravni, u dušu i psihu, šta već od ova dva pravoslavna nauka priznaje. Ženino telo, dakle, pamti tamo neku metafizičku tvar koju muškarac putem svog sramotnog uda unese u njeno telo. Da vam pojednostavim - ili će vam vagina ostati neupotrebljena na zadovoljstvo vrhovnog nebeskog autoriteta ili ćete je eventualno upotrebiti za stvaranje novog života. I, nemojte slučajno da varate! Bog sve vidi. Ako ste zatrudnele iz prve, niste imale sreće. Ali ste bogu drage i, očigledno, blagoslovene. U suprotnom, svaki penis koji je prodro u vaše telo, a koje je samo nominalno vaše a zapravo je božje, državno, nacionalno, muževljevo, redno po platonovskoj silaznoj liniji od neba na prema dole - menja vam molekularnu strukturu, eksperimentalno dokazano, na način koji vas čini nečistom i nedostojnom droljetinom.

Mizoginija je, kako tradicionalne vrednosti podržane avramovskim religijama nalažu, uvek prva na spisku preporučenih koraka za spas naciona. Budući srpski svetitelj, patrijarh Pavle, imao je divnih tragikomičnih beseda na tu temu, u kojima su meni lično najzabavniji ovi delovi: "Žene nisu poželjne u crkvi tokom menstruacije, ali savremena higijenska sredstva mogu efikasno sprečiti da se slučajnim istečenjem krvi hram ne učini nečistim, kao i ublažiti zadah koji isticanjem krvi nastaje", i: "Pravoslavna crkva nije protiv toga da žene nose pantalone zbog prirode posla koji vrše, na primer, u fabrikama ili na putovanju zimi na konjima, motociklu, skijanju i tako dalje... Crkva je protiv takvog oblačenja kad je ono zbog mode i pogrešnog shvatanja jednakosti polova".

Posebno zadivljuje snaga verske indoktrinacije, jer mnogo žena na ovako otvorenu i providnu mizoginiju odgovaraju svesrdnim prihvatanjem. Nedavno mi piše žena muslimanka povodom moje sprdačine sa hidžabima i burkama: „Svi znamo kakve su prirode muškarci", veli, „Pokrivanje je samo zaštita žena, a i muškaraca, da ih ne dovodi do seksualnog zlostavljanja žena i bluda".

Zanimljivo. Međutim, onako, sasvim površnim razmatranjem „problema" (seks je očigledno problem u religijskom poimanju sveta), zašto ne pokriveni muškarci? Verujem da bi mnogima libido drastično opao da okolo hodaju u onim šatorima u koje trpaju žene. A i žene se sigurno ne bi toliko pomamljivale, kao na prizore muških zadnjica stisnutih u džins modernog kroja, o prednjim ispupčenjima da i ne govorim. Tome slično, čudi me da penis ne pamti svaku vaginu koju je posetio i, šta znam, tamo u adskim dubinama pičke pokupio već nešto što će uticati na muškarčevo psihičko zdravlje i molekularnu strukturu, i ostaviti pogubnog traga na njegove spermatozoide i eventualno potomstvo. Isto, vrlo je indikativno da su slučajevi silovanja, od kojih burka navodno štiti, procentualno zastupljeniji u islamskim zemljama u poređenju s večno razvratnim i pornografskim Zapadom, gde su, primera radi u Oslu u proteklih godinu dana sva prijavljena silovanja počinili muškarci muslimani. Da ne govorim sada o tome kako se u nizu tih moralno uzoritih zemalja često kažnjava žrtva a ne počinilac, neretko i smrću, zbog ukaljane porodične časti (kakav je sve teret na ženski reproduktivni organ Alah natovario, prosto je neverovatno).

Sledeća je homofobija. Trebalo mi je dugo da shvatim da ima sveta koji zaista misli da guranje sramotnog i tajnog uda u rupu nepropisanu Biblijom utiče ne samo na molekularnu i ćelijsku strukturu već i na ustrojstvo svemira. Ništa manje. Onaj deo o zaveri homoseksualne ideologije sam lakše shvatio: ambasadori zapadnih zemalja podržavaju nezavisno Kosovo, ali i Prajd, dakle u pitanju je zavera protiv srbstva. Ok, ‘ajde da uzmem u obzir mentalno stanje prosečnog građanina ove zemlje, temeljno zlostavljanog, šikaniranog i ponižavanog već, evo, više od dve decenije. Rodila se paranoja.

Ali, koliko je pameti potrebno da se zaključi da kretanje asteroida i obrtanje planeta, kao i vulkani i pomeranje tektonskih ploča, ne stoje ama baš ni u kakvoj uzročno-posledičnoj vezi sa oralnim seksom između dva gej muškarca ili dve gej žene. Izgleda više nego što mogu da pobude veronauka u školama i popovi koji vas, kao društvene moralne sudije odasvud zaskaču. Nije nimalo slučajno što sve religije inteligenciju doživljavaju kao najvećeg neprijatelja. Sotonu i šejtana štaviše. Koliko poetike samo ima u činjenici da je ime palog anđela, potonjeg Sotone - Lucifer, tj. Lučonoša, onaj koji donosi svetlo, prosvetljuje. Uzgred, za svaku nepodopštinu u redovima božje administracije na Zemlji, a koja bi zaista i trebalo da uvredi vaš osećaj za moral, poput pandemijske pedofilije, da se zadržim samo na terenu seksa bez zalaženja u srebroljublje, prežderavanje, lenjost i ostale smrtne grehove, nadležan je isključivo nebeski sud i drugačije tumačenje se ima smatrati za bogohuljenje. Dok ćete vi, bludni sinovi i kćeri, kamen u glavu da dobijete na Zemlji. I uvek se nađe ko će prvi da ga baci. Nevezano za to što mu se u pozlaćenim vladičanskim dvorima baškare muške kurve. Ne figurativno, na način biblijskih parabola, već doslovno.

Stojim zbunjen pred tolikom količinom zatucanosti koja društvo dovodi na ivicu seksualne frustracije sličnoj onoj kakva se sreće u teokratijama. Možete dobiti nož u stomak zbog majice koja reklamira seksualne slobode. Mogu da vas izlome i ostave tako izlomljenog da krvarite satima bez svesti na ulici jer ste feminizirani, dakle, upražnjavate nekanonski seks. (A gde su dobri Samarićani?) Život vam se može pretvoriti u pakao ako ste zaboravili da obrišete istoriju na kompjuteru pre odaska s posla i kolega provali da ste išli na gej dejting sajt.

Čini se da je količina te neke potuljene i potmule agresije s izrazitim elementima neiživljenog Erosa (koji izbija iz psovki koje se mahom vrte oko nabijanja i degradiranja putem seksa), srazmerna količini jebanja u zdrav mozak od strane struktura vlasti na svim nivoima. Srbija je zemlja čijim su građanima mozgovi sistematski (s)jebavani. Ne mogu da se otmem utisku da bi na ulicama (ili na srbskim forumima) bilo manje razularenih polumozgaša da su kod kuće imali šta da opale. (Uzgred, ne, od rukobludija se ne suši kičma.) Sasvim prosta logika me vodi na pomisao da bi postorgazmičko stanje opuštenosti i blaženstva ljude učinilo dovoljno lenjim da se maskiraju, izađu napolje i vade kocke iz kaldrmisane ulice. Libido i načini njegovog kanalisanja, to nije nikakva nova mudrost.

Avaj, opet. Tranzitiramo beskonačno i pička se, baš kao i moral, našla u tržišnoj utakmici. A nezaposlenost ogromna. I na sve strane roba se nudi, kako zakoni tržišne ekonomije i nalažu. Nigde na tom duhovno propalom Zapadu nisam video tolike čete srednjoškolki obučenih i nafrakanih kao profesionalne uličarke. A testosteronom nabijeni momci, željni svega, najpre života. A frustracija neizostavno rađa bes. Ženska mladost ove zemlje može ili da se uda ili da peva u podvodačkoj Grand produkciji. Muška da se opredeli za stranku.

Sva bedastoća srpske političke realnosti sublimirana je u nalepnicama koje su mladi iz „Srbske akcije" lepili po autobusma gradskog prevoza - „Omladina bez nade posao čeka, a režim pedere Beogradom šeta". Stvar je do te mere jednostavna. Seks je državni neprijatelj.

U programu ovog srbskog renesansnog pokreta, između ostalog stoje i načela duhovne discipline a među njima i ova - „Upoznaj temeljno volju božju" i „Budi čedan (neporočan) znajući da omladina bez osećanja stida, odana bludu i razvratu jeste znak opadanja i skore propasti naroda".

Eh, već da propadnemo?! I to od seksa. A nismo se pošteno ni najebali. U ovom sveopštem hard core moralnom kupleraju u kome po nemoralu prednjače tradicionalni samoproklamovani čuvari morala, seks ispade najveći problem. A za deset godina duhovne obnove koje se SPC poletno prihvatila izlaktavši se doslovno svuda, počev od škola, ništa se nije dogodilo. Zapravo jeste, propali smo toliko duboko pod teretom sistematskog zatupljivanja i sveopšte hipokrizije da je sada zaista potrebna herojska vizija spasa koja, meni makar, izmiče mogućnostima imaginacije. Ali sam siguran da navlačenje marama i bogougodne noćne polucije neće ništa da reše. Za mene su pak, sigurni pokazatelji propasti države njena nastojanja da se pod strogu kontrolu stavi telesna čednost podanika, na način koji nekome daje za pravo i da interveniše nasiljem u cilju sprečavanja upotrebe tela ukoliko ona ne zadovoljava proklamovane državne i nacionalne ciljeve. Moć postojanja ne poseduje pojedinac. Ona je u rukama sumnjivih autoriteta.

Manje nas je za desetine hiljada nego od prošlog popisa. Ima više umlaćenih žena i nedovoljno sigurnih kuća. O čitavim pobačenim gradovima i polnim boleštinama da ne govorim. Bezobrazna omladina bez elementarne uljudnosti. Iživljavanje nad decom i životinjama. Srednjoškolke obučene kao prostitutke. Ogorčeni, agresivni i neiživljeni adolescentni (ponekad do te mere da ima hotela po Zapadu, koji više ne prihvataju ekskurzije iz Beograda). I da ne nabrajam... nema svrhe obznanjivati očigledno. Očekivao bi čovek makar neki pomak od planske talibanizacije. On se, doduše, dogodio, ali ne u željenom smeru.

Srbi su, čini se i pod Turcima bili seksualno liberalniji, sudeći makar po „Crvenom banu". Škotske bolničarke su u vreme Prvog svetskog rata u Srbiju dolazile između ostalog i zbog toga jer su bile oduševljene tretmanom polne jednakosti koji je u to vreme u Britaniji bio nezamisliv (britansko ministarstvo im je ljubazno odgovorilo, na njihovu ponudu da volontiraju kao bolničarke na terenu, da je ženama mesto kod kuće).

U srpskoj kinematografiji na prste obe ruke mogu se prebrojati seksualno eksplicitne scene koje ljubav, telesnost i čulnost opisuju na način koji otkriva radost življenja i lepotu postojanja. Ne mogu trenutno da ih se setim, ali mora da ih ima. Međutim, za scenama u kojima je seks sredstvo kažnjavanja, degradiranja, sramote, ishodište životne bede, nije potrebno dugo tragati.

Ne samo da ste krivi što upražnjavate seks, već i svaka sumnja na to da je on nebiblijski može ozbiljno da vas diskredituje. Meni lično dešavalo se da iz kakve rasprave budem diskvalifikovan izrečenom sumnjom na račun nepravovernosti mojih seksualnih preferencija (u formi infantilnih seksualnih pošalica koje su koliko zapanjujuće, toliko i zabavne). Od ljudi koji drže da su intelektualci.

Srbstvo, dakle, da se spase, potrebno je sve seksualne aktivnosti u zemlji svesti na misionarsku pozu, isključivo u okvirima bračne zajednice i isključivo u mraku. Bez predigre i postorgazmičke čaše konjaka i cigarete. To nije u srpskoj tradiciji, to su novotarije duhovno propalog Zapada. Valjalo bi i postiti pre i posle seksa.

Da parafraziram Petra Božovića u sceni s Evom Ras u „Lepoti poroka": Znam ja šta vama treba. Naguzite se, sad će izbori.

 

Atačmenti



Komentari (42)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

ja_zzy ja_zzy 15:21 17.11.2011

.

u onim šatorima u koje trpaju žene


Jednom sam na evropskom aerodromu videla porodicu, muz, zena i dete, on u nekim kratkim pantalonama i papucama (leto bilo, i bas vrucina), a ona stvarno u nekom crnom satoru, lice potpuno prekriveno, nista se ne vidi (kako ona kroz to i vidi uopste??) i jos ima crne rukavice, ni milimetar koze joj se ne vidi... Nekako mi bilo mucno da ih gledam...
apacherosepeacock apacherosepeacock 13:27 20.11.2011

Re: .

u onim šatorima u koje trpaju žene


A na satoru pala i poslednja zavesa...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=20&nav_category=78&nav_id=559160]

Rijad -- Komitet za zaštitu vrlina i prevenciju poroka u Saudijskoj Arabiji je sastavio zakonski predlog da žene sa lepim očima moraju da ih pokrivaju u javnosti.

Hansel Hansel 15:26 17.11.2011

Ima istine

U srpskoj kinematografiji na prste obe ruke mogu se prebrojati seksualno eksplicitne scene koje ljubav, telesnost i čulnost opisuju na način koji otkriva radost življenja i lepotu postojanja. Ne mogu trenutno da ih se setim, ali mora da ih ima. Međutim, za scenama u kojima je seks sredstvo kažnjavanja, degradiranja, sramote, ishodište životne bede, nije potrebno dugo tragati.

Uopšte, ima li ijednog normalnog srpskog filma (osim onih za decu)? Takva filmska ponuda nije ni mogla da doprinese unormaljivanju društva (ma koliko možda "crni talas" bio umetnički visok)... Didaktika, opet problematična u nekim aspektima, bila je rezervisana samo za partizanske filmove!?

Obrni-okreni, ako ne previđam neko svoje logičko premošćenje, i ti, u stvari, ovim potkrepljuješ tezu da medij (šire: društveni obrazac) može da utiče na formiranje individualne svesti, što jeste poznata činjenica odavno. Ali, onda ispada da homofobne teze o mogućem uticaju promovisanja homoseksualnog ponašanja (a tanka je linija između promovisanja životnog stila i promovisanja prava onih koji određene stilove već upražnjavaju, naročito kad "neko" namerno tu liniju zamagljuje i briše) - nisu neosnovane?!
aleksandrapetkovic aleksandrapetkovic 15:27 17.11.2011

Savršeno



Šta pametno dodati ili prokomentarisati, svaka ti je na mestu!
p.s. Preporuku već dala
janeznam janeznam 15:52 17.11.2011

Janeznam

ali tiznaš. Preporuka
oskar-z-wild oskar-z-wild 15:55 17.11.2011

bez teme

Srbi su, čini se i pod Turcima bili seksualno liberalniji, sudeći makar po „Crvenom banu".


Pa da imali su Otomanski LGBT sovjet.
Plus celonocnu pornografiju na kablovskoj TV.


Škotske bolničarke.....

A zasto zaboravljamo ruske radodajke iz prvog svetskog?
Neka fascinacija sa britankama?


Sta bismo radili kad se ne bi zalili?
alexlambros alexlambros 15:58 17.11.2011

Re: bez teme

Sta bismo radili kad se ne bi zalili?


a kad ne bi izdrkavali u komentarima? bilo bi dosadno a nekima bi zivot odjednom i izgubio smisao
oskar-z-wild oskar-z-wild 17:55 17.11.2011

Re: bez teme

katastroficari svuda oko nas!
ekonomska kriza, pa izgleda i seksualna kriza
nikad dovoljno para, nikad dovoljno seksa
oskar-z-wild oskar-z-wild 17:57 17.11.2011

Re: bez teme

kad pomislim, seks i pare su cesto povezani.
escherichije_colic escherichije_colic 23:19 17.11.2011

Re: bez teme

kad pomislim, seks i pare su cesto povezani.


Pa skoro da može i bez ovog "često".
hoochie coochie man hoochie coochie man 17:37 17.11.2011

....

Nikako mi niste jasni vi napaljeni ateisti. Previse ste mi nekako bliski tima koje napadate. Kanda tim agresivnim nastupom pokusavate da pobedite vernike u vama samima?
Taman onoliko koliko oni generalizuju i vi isto toliko radite. Mozda ste ih malo pretekli, ali ne daju se ni oni.
Doduse ima i razlike, oni svoje fraze zamotavaju u neki skoro nerazumljivi jezik ali im zato vi odgovaraate prostaklucima.
Ti ovde prepricavas sajt neke tamo Tatjane (koga li ona zanima?), a verujem da se ona tamo prepricavati ovo tvoje pisanje ovde.
Jel vam zabavno tako?
oskar-z-wild oskar-z-wild 18:03 17.11.2011

Re: ....

vi napaljeni ateisti

nemam nist protiv napaljenih teist...
oskar-z-wild oskar-z-wild 18:06 17.11.2011

Re: ....

oskar-z-wild
vi napaljeni ateisti

nemam nic protiv napaljenih teist...

alexlambros alexlambros 18:12 17.11.2011

Re: ....

Nikako mi niste jasni vi napaljeni ateisti. Previse ste mi nekako bliski tima koje napadate. Kanda tim agresivnim nastupom pokusavate da pobedite vernike u vama samima?


sve si pogodio
hoochie coochie man hoochie coochie man 19:04 17.11.2011

Re: ....

sve si pogodio


Jel?
Pa i nije bilo narocito tesko, ali uvek je dobro kad se potvrdi pretpostavka.
predatortz predatortz 19:30 17.11.2011

?

Da parafraziram Petra Božovića u sceni s Evom Ras u „Lepoti poroka": Znam ja šta vama treba. Naguzite se, sad će izbori.


Kojim to vama?
Zbog čega misliš da si toliko iznad nas?
I ovo tvoje pisanije je neka vrsta popovanja. Dogmatsko i ostrašćeno.
alexlambros alexlambros 19:36 17.11.2011

Re: ?

Dogmatsko i ostrašćeno.


jeste, i ti si sve lepo shvatio ....
predatortz predatortz 19:38 17.11.2011

Re: ?

alexlambros
Dogmatsko i ostrašćeno.


jeste, i ti si sve lepo shvatio ....


Pa prosvetli me. Ta jeftina ironija te svrstava ruku pod ruku sa onima o kojima pišeš ovaj feljton. I oni tako kad im postaviš pitanje...
bettypage bettypage 14:09 20.11.2011

Re: ?

Znači da si izgubio vreme čitajući......jbg
zašto misli da je iznad nas? pa to je njegovo pravo...
čovek je javno izneo svoje mišljenje i potpisao se..što je po meni pošteno




Preporuka!
nikola_kovac nikola_kovac 19:41 17.11.2011

?

А кога брига шта нам фали?
looping looping 20:23 17.11.2011

Podele

Ocigledno ljudi vole podele. Da se stave u dva tabora, ateiste i teiste, kapitaliste i komuniste, partizane i cetnike, zvezdase i partizanovce, katolike i protestante i da ne nabrajam vise.
To je sustinski primitivizam.
Kad ce vise poceti da se dele na normalne i nenormalne?
Da evoluiraju vise, i dokle ce vise ta evolucija?
Mislim da bi sto se evolucije tice najbolje bilo da ljudi evoluiraju u majmune.
Ziveli bi sretno bar milion godina.

PS.

Daj nek napise neko blog o tome.
milisav68 milisav68 21:34 17.11.2011

Al sam pametan

a kad ne bi izdrkavali u komentarima? bilo bi dosadno a nekima bi zivot odjednom i izgubio smisao


sve si pogodio


jeste, i ti si sve lepo shvatio ....



Mnogo sam pametan.




predatortz predatortz 21:43 17.11.2011

Re: Al sam pametan

milisav68
a kad ne bi izdrkavali u komentarima? bilo bi dosadno a nekima bi zivot odjednom i izgubio smisao


sve si pogodio


jeste, i ti si sve lepo shvatio ....



Mnogo sam pametan.






Ma, znamo i mi šta njemu fali, al'...
nikola_kovac nikola_kovac 21:53 17.11.2011

Re: Al sam pametan

Ma, znamo i mi šta njemu fali, al'...

Будимо достојанствени, чак и у контексту бљувотина.
predatortz predatortz 22:06 17.11.2011

Re: Al sam pametan

nikola_kovac
Ma, znamo i mi šta njemu fali, al'...

Будимо достојанствени, чак и у контексту бљувотина.


Naravno kolega. Kultura dijaloga iznad svega!
escherichije_colic escherichije_colic 23:32 17.11.2011

OK je

Ako ništa drugo, zabavan tekst za čitanje. Natera te da se zamisliš na par mesta, što je za pohvalu. Stil je korektan i nije hejterski, pristojan cinizam.
nikolic777 nikolic777 09:21 18.11.2011

Re: OK je

Ako ništa drugo


ne razumem šta je "drugo" izostavljeno?

bez greske.
licemerje na svim stranama - razobličeno i srozano!

preporuka
Hansel Hansel 11:49 18.11.2011

Re: OK je

licemerje na svim stranama - razobličeno i srozano!

Ako misliš da je licemerje i selektivna upotreba logike (natuknuh nešto gore o tome - dakle, ja mislim i tvrdim), onda nije. Nedostaje u tom slučaju i autorova strana.
nikolic777 nikolic777 13:42 18.11.2011

Re: OK je

autorova strana


a u čemu je on licemeran?
Hansel Hansel 14:46 18.11.2011

Re: OK je

Pa, ako je "licemerje i selektivna upotreba logike", onda mislim da dovoljno elemenata ima u ovom mom gornjem komentaru: link

E, sad, ako bih išao u potpunu analizu, nedosledna (da ne kažem sinkretička) upotreba logike (ako sama ova konstrukcija nije oksimoron, ali mislim da je jasno šta govorim) može biti i svesna i nesvesna. U drugom slučaju je to sigurno licemerje. Dakle, za sve pojave treba da važi ista mera, to htedoh reći...
8c_competizione 8c_competizione 10:37 18.11.2011

iako mnogi tvrde suprotno ...

.... ovoj Srbiji treba vishe od svega dobrog i zdravog seksa!

Totalno si u pravu!

Da ujutru izlaze iz stana/kuce, sa osmehom od uveta do uveta, mislish li da bi im iko mogao olako prodavati muda za bubrege? Mislish li da bi mrzhnja bila toliko jaka?

Pretvaramo se u drzhavu nedojebanih baba i narajcanih talibana! U kojoj duhovne vodje imaju pravo da zlostavljaju svezhu krv (decu) i da josh za to budu nagradjivani kojekakvim Belim andjelima.

Nego manimo se komentarisanja ovde, prave adrese za izrazhavanje gadjenja danashnjim srpskim drushtvom su:
info@spc.rs
predsednistvo@ds.org.rs
info@mup.gov.rs (nasloviti na Ministra licno, da da onog koji sada troshi sve resurse MUPa da spreci lustraciju)
dalje googlujte sami!
Hansel Hansel 11:52 18.11.2011

Re: iako mnogi tvrde suprotno ...

Da ujutru izlaze iz stana/kuce, sa osmehom od uveta do uveta, mislish li da bi im iko mogao olako prodavati muda za bubrege? Mislish li da bi mrzhnja bila toliko jaka?

Misliš da u minulim vekovima seks nije bio mnogo nesputaniji nego danas (da se zadržimo na ovim prostorima)? I? Nije bilo mržnje? Nije bilo ratova?

Bilo bi lepo kad bi to bilo tako jednostavno...
kremba kremba 13:29 18.11.2011

Re: iako mnogi tvrde suprotno ...

Tip se nabacuje prelepoj ženi koja je radila kao učiteljica veronauke.
Ona nakon nekog vremena pristane da izadje sa njim. Kada su izašli tip je upita:

- Hoćemo li na piće?
- Ne, hvala. Ako odem na piće, šta bih rekla svojim učenicima na času veronauke?

Nakon dugotrajne šetnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrešito odgovori:
- O ne hvala, to nikako! Šta bih rekla svojim učenicima na času veronauke?

Sednu na kraju u kola i na putu kući tip ugleda motel.

Pomisli da ionako nema šta da izgubi, pa je upita:
- Hoćemo li svratiti?
- U redu, odgovori ona.

Šokiran njenim pristankom tip je upita:
- Čekaj, nije mi jasno... Pa šta ćeš reći svojim učenicima na času veronauke !?

A ona hladnokrvno odgovori:
- Upravo ono što im uvek govorim: Ne morate piti i pušiti da biste se dobro proveli !
8c_competizione 8c_competizione 01:10 19.11.2011

Re: iako mnogi tvrde suprotno ...

siguran sam da ovi/ove koje imaju dovoljno seksa (u zhivotu) budu generalno manje agresivni i zatucani od ovih drugih!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 11:17 18.11.2011

doktorka

"Na veb stranici izvesne doktorke Tatjane Đorđević, na kojoj se između mnogih fenomenalnih pravoslavnih naučnih otkrića (svetu, avaj, još nepoznatih, a to samo zato što je u pitanju pravoslavna nauka, a svi znamo kolike su predrasude svetske naučne zajednice prema pravoslavnoj nauci) - nalazi se i ono o dejstvu časnog krsta protiv mikroba i patogenih bakterija."

Malo sam guglala, gospodje Djordjevic ima dosta. Mnoge "istine" koje iznosi se kose se medicinom, neke sa lekarskom etikom, ali nigde nisam naisla ni na kakvu reakciju nekog lekarskog udruzenja, sto bi bilo normalno s obzirom da nastupa u belom mantilu i to sto prica i pise, iznosi s autoritetom branse kojoj pripada i sa pozicije lekara.

Krst i bakterije samo su delic, ima tu i tumacenja naslednih bolesti kao grehova i svasta nedopustivo kada dolazi od autoriteta medicniske profesije.

Hocu da kazem, ok je da neko bude pravoslavni Sai Baba. Ali nije ok da profesija medicinskog radnika bude kisobran za ovakve "istine". To bi trebao da joj neko zvanicno objansi.





malaramona malaramona 18:37 18.11.2011

Re: doktorka

Vesna Knežević Ćosić


Malo sam guglala, gospodje Djordjevic ima dosta. Mnoge "istine" koje iznosi se kose se medicinom, neke sa lekarskom etikom, ali nigde nisam naisla ni na kakvu reakciju nekog lekarskog udruzenja, sto bi bilo normalno s obzirom da nastupa u belom mantilu i to sto prica i pise, iznosi s autoritetom branse kojoj pripada i sa pozicije lekara.





Ima reakcija, i to veoma pozitivnih. SLD ju je zadužilo za lov na veštice...


Овлашћујем Ђорђевић др Татјану члана интерсекцијског одбора за здравствени менаџмент Српског лекарског Друштва да моће у име одбора да се бави проблемом секти у здравственом систему Р Србије.

У претходне 2 године колегиница др Ђорђевић активно је учествовала у раду одбора а област која је наведена представља њену ужу специјалност.

Неоспорно је да државни органи Р Србије и Српска Православна Црква већ дуже време упозоравају на пораст активности секти у свим друштвеним сферама па тако и у здравству.

Овај одбор преузео је на себе тешко бреме да помогне државним орагнима и СПЦ у тој борби конкретним доприносом у осујећивању активности тих тајних организација које су до сада нанеле неизмерну штету здравственом систему Р Србије.

Председник Одбора

Др Алек Ј.Рачић
javascript:;
Др сц Александар-Алек Ј.Рачић


LINAK 1
LINAK 2

cult cult 08:58 19.11.2011

Re: doktorka

Ja u ova dva komentara iznad odbijam da poverujem.
Ludilo.
vishnja92 vishnja92 11:55 19.11.2011

Re: doktorka

+ 1
vlad_aleksh vlad_aleksh 11:16 21.11.2011

Re: doktorka

Vesna Knežević Ćosić
"Na veb stranici izvesne doktorke Tatjane Đorđević, na kojoj se između mnogih fenomenalnih pravoslavnih naučnih otkrića (svetu, avaj, još nepoznatih, a to samo zato što je u pitanju pravoslavna nauka, a svi znamo kolike su predrasude svetske naučne zajednice prema pravoslavnoj nauci) - nalazi se i ono o dejstvu časnog krsta protiv mikroba i patogenih bakterija."Malo sam guglala, gospodje Djordjevic ima dosta. Mnoge "istine" koje iznosi se kose se medicinom, neke sa lekarskom etikom, ali nigde nisam naisla ni na kakvu reakciju nekog lekarskog udruzenja, sto bi bilo normalno s obzirom da nastupa u belom mantilu i to sto prica i pise, iznosi s autoritetom branse kojoj pripada i sa pozicije lekara.Krst i bakterije samo su delic, ima tu i tumacenja naslednih bolesti kao grehova i svasta nedopustivo kada dolazi od autoriteta medicniske profesije.Hocu da kazem, ok je da neko bude pravoslavni Sai Baba. Ali nije ok da profesija medicinskog radnika bude kisobran za ovakve "istine". To bi trebao da joj neko zvanicno objansi.


Šta Vi znate o medicini?

Prim. dr med. sci. Vlad Alekš
alexlambros alexlambros 18:58 21.11.2011

Re: doktorka

Šta Vi znate o medicini?


evo ja ne znam nista, ali znam da casni krst ne unistava patogene bakterije
expolicajac expolicajac 07:21 19.11.2011

Sreća, sreća, radost

Jedna blogerka me informisala da si pobegao sa bloga. Kako sam bio srećan kad sam video da se zajebala.
Mogu da te mrze, al jebiga pišeš ga
8c_competizione 8c_competizione 18:51 19.11.2011

malo vishe ovoga!

smile minute after



cisto da neshto ne bude propushteno u zhivotu



e "tako treba"





nije da podrzhavam pushenje ali ...



i za talibane:



i za poshtovaoce tradicionalnih porodicnih vrednosti:



i one iz "4 zida":



cak i ovu budalu razumem:



Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana