PRAVIĆU SE ENGLEZ AKO ME NE VOLITE!!! (V)

clickcafe RSS / 27.03.2009. u 11:15

 

bile su providne ne crne...
bile su providne ne crne...

 

 

 

Jedino što je nedostajalo našem malo toplom putujućem domu bile su stolice. Bilo kakve te smo se ovog dana bacili u potragu za istim. Tako smo obišli sve obliženje prodavnice i tržne centre. Negde nas čak nisu pustili jer nismo bili propisno obučeni. Tu sam se bila zabezeknula jer su neki besposličari ispred ulaza pričali tj psovali kako bi neke srbe klali. Pomazivši svoj lepi vratić nisam toliko ni bila potrešena što nas na ulazu obezbedjene ne pusti. Ali otkrili smo neku radnjicu gde sam našla plastične sandale baš iste kao što je nekada pravila Jugoplastika u roze i plavoj boji za plivanju po kamenjaru. Ove su providne i divne! Nosiću ih svuda! To je prava stvar. I onda za divno čudo otkrismo super peščanu plažu. Već je bilo oko 6 i samo sam se ja kupala. Voda je bila divno topla. I jača polovina je napravio par zamaha al nešto nije bio baš raspoložen za banjanje. Tu smo na jednom stepeniku otkrili natpis sledeće sadržine: Gosti iz Srbije i Crne Gore letujte na sopstvenu odgovornost. Podigneš pogled a ono opet razrušena kuća sa apartmanima. Krenuli smo ka kolima kad tamo plakat za koncert Tompson koji peva isključivo ustaške pesme. Zanimljiva tematika! Ni ne pomišljam da budem na takvom skupu.

U kampu ponovo neverovatna scena! Ja pripremam obrok i odjednom ugledan nesvakidašnji prizor. Holandjani se približavaju svako noseći stolicu na rasklapanje, hodom zombija, nadirući sa svih strana. Jeziv prizor. Znam ja da nisu oni krivi što ne mogu žustrije al stvarno nekako čudno izgledaju tako usporeni. A i inače ih baš nisam razumela. Uglavnom su samo sedeli u kampu i blejali. Jedan je čak imao i skuter al ga je provozao jednom ili dva puta opet samo po kampu.

Dogovarali su dalju maršutu ili već šta tek bili su neverovatna inspiracija za Džona. Pitao je muža vođe puta da li će biti dogovarana i zamena žena. Onda ga je pitao da li su svi podesili satove da bi na vreme počelo bombardovanje?! Hehe neverovatne ideje su mu padale na pamet. A onda je došao da prepriča mom dragom pričajući glasno tako da su ga čuli zaostali članovi sporoodlazeće grupe. Nikada neću zaboraviti njegov vragolastog izraza lica dok priča. Totalno se bio posvetio projektu da ih verbalno iritira. Genijalan lik!

Onda smo otišli ponovo u Dubrovnik i tražili neko fino mesto da sednemo. Bilo je tako puno baš dobrih mesta. Pravili smo plan za sutrašnji izlet na obližnje ostrvo. Videli smo na nekoj mapi da ima oznaku kojom se obeležava nudistička plaža. Hm jednom mi je na Ibizi skinuo gornji deo i zakopao ga u pesak da bi se opustila sa golim grudima. Sad je trebalo skinuti i donji.

Petak, 31.08.

Panoramu prilasku upotpunio je ovog jutra jedan ogroman brod krstarica iz Paname! Jedrenjaci su naspram njega bili igračke. I Dubrovnik je delovao manje a punili i su ga mali brodići prevozeći putnike na kopno. Kakva grdosija!

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana