suve crvene punjene ječmom i povrćem u paradajz soku
Ne treba je maltretirati raznoraznim izmišljotinama i surovo ubijati vitamine u njoj. A o ukusu da i ne pričamo :) Cassi, pozdrav :)
loaderPaprika je carica vitamina!! Paprike su dobre samo kao sveže. Ili, eventualno, kao salata u obliku pećene belolučene paprike. Za "nuždu" se može izdržati pržena paprika. Ali je totalno neprihvatljiva punjena paprika. Od nje samo žgaravica. Em upropašćena paprika, em upropašćeno ono čime se puni. Recimo, mleveno meso. Bolje pljaskavica od tog mlevenog mesa i belolučena paprika kao salata. Ovako, upropašćeno sve, i meso, i paprika - polukuvano, polupečeno... kandiše u želucu. I čitavog dana bikarboba soda. Užas! Kakva punjena paprika, kakva Guča, kakav kiseli kupus, kakve raspolućene praseće glave..!! To su predrasude, kao i sarma!! Ali, to ćemo sledećom zgodom... Znači - samo sveža paprika, ili, eventualno, belolučena ! :) Ozbiljno..
nije bitan ni taj VK (koga ja, nećete verovati, nikada nisam gledao kako kuva; verovatno i neću). Inače, ljudi sa tim inicijalima su... hm.. :)
loader ili, eventualno, belolučena ! :) Ozbiljno..
I "Paprika",
s majcu ti se više slaže ovi tip
na reci Bojani,
jer sam ja tu jeo i biftek koji se na slici ne vidi!
Cass, ni vi mi ne delujete kao neko ko nije vičan toj vrsti uživancije .. :)